Tuesday, June 05, 2012

Kesempatan Yang Singkat

Setelah beberapa minggu sibuk dengan kerja yang melelahkan,akhirya hari ini aku mampu mencuri sedikit waktu untuk menghilangkan semua lelah yang ada. Bersama anak saudara yang berhoneymoon dari hari persekolahan,kami menikmati keindahan udara nyaman tiruan..
HOTLINK yang sangat hot ! auww
Cantik wallpaper ni .. kami suka sangat :')
Aku mula marah bila tak ada siapa nak tolong snap picture kami. hahaha
yeah ! muka ada sinyum ..
Mencari novel .. tapi satu pun tak memikat hati.
Dia nak berjalan mengelilingi dunia. Tu yang dok tengok peta . Besar giteww :P
Comel toping ni duduk dalam bottle <3
Menyempat saja ...

Biarpun masa cuma sekejap,tapi harganya tidak mungkin terbayar. 

3 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

wow!!! nicelah semua gambar kt sini... empunya blogger nie pun superbbbb cun!!!! awwww.. nice love it

CikMai said...

wehuuuuu...first time singgah sini...i like your styleeee.....

AmyZana said...

awww
bestnya outing ! sye bru je nk outing ngan parents hari nih :]

Copyright©2011-2012.All Right Reserve By ✿CherytaJejaryBisu✿