Sunday, June 10, 2012

Berkacamata Berlipstik Merah

Berkacamata ala vintage dan berlipstik merah ... Sumpah ! bukan aku semacam itu,tapi nak juga cuba sebab fashion. Beranikan diri demi mengikuti perkembangan.. Muka aku macam apa aku pun tak tahu. Yang aku tahu hanyalah pakai cermin mata itu sambil kelip-kelip mata dan calit dengan riangnya lipstik warna merah itu.

Okey ... aku ada satu toturial yang super ohsem untuk korang .. kalau berani boleh ikut tuto ni .. kalau x nak buat,korang memang belum tahap berani .. Enjoy dengan video ni okey ... bubye 

4 comments:

AmyZana said...

suka berfesyen yeah? :)

Ardini Izzati said...

Hahah. Kelakarr!

Halimatun Sa'adiah said...

perosak shawl betoll..

Yan Saflina said...

hahahaha! siyes klaka giler!

Copyright©2011-2012.All Right Reserve By ✿CherytaJejaryBisu✿