Sunday, April 15, 2012

HIJABISTA stylo&sopan

Salam semua.. Rasanya nak update pendek je arini sebab badan letih sangat. Apa yang aku nak update pasal satu benda yang aku tunggu. Bukan pasal boyfren ! bukan pasal duit.. Tapi pasal satu magazine. Mesti korang kerut dahi kan bila aku sebut pasal magazine? Tak yah nak kerut dahi sangat la yunk oii..
Korang mesti pernah dengar and maybe tak pernah dengar pasal magazine HIJABISTA. Mana yang dah dengar tu baguslah... Yang tak pernah dengar tu korang baca ni sampai habis tau. Magazine ni keseluruhannya berkisar tentang HIJABISTA.. Korang tahu tak HIJABISTA tu apa? HIJAB+FASHIONISTA = HIJABISTA

Kalau korang nak tahu lagi apa yang ada dalam magazine ni,korang HARUS beli. Tapi kalau korang cari-cari tak jumpa jangan gabra. Kalau tak silap,17hb April ni baru betul-betul ada kat pasaran. Tapi di tempat aku dah ada. Tadi nampak terus beli. Banyak sangat info tentang fashion,hijab dan macam-macam lagi lah.
Amacam ?? Pergilah geledah kedai buku cepat-cepat okey.. Oh ya ! Korang jangan lupa like fanpage HIJABISTA tau untuk dapatkan lebih info dan update about HIJABISTA..

2 comments:

Chubby Hanna said...

hehe.. update entry smpai tak sempat simpan duit tu.. hehe..

FaiezahNajieza said...

hehe .. x prasan pon ade duit kt situ. update dlm keadaan yg mamai a.k.a letih sgt2 .. :D

Copyright©2011-2012.All Right Reserve By ✿CherytaJejaryBisu✿