Wednesday, December 28, 2011

Tuduhan Dan Penghinaan Yang Akan Aku Ingat Sampai Mati

ASSALAMUALAIKUM...

Ini yang aku dapat jam 8.54 malam tadi dari orang yang amat-amat rindu. Lain yang aku harap,lain yang jadi.Tapi aku bersyukur akhirnya ada juga kata-kata dari dia..Biarlah sakit macam mana pun aku terima.

Msti korang semua tertanya-tanya kenapa aku buat entry cam ni kan ? Aku malas nak cerita sebab aku tak ada mood.Cuma apa yang aku nak bagitahu yang dia dah salah faham dengan aku .. Salah faham yang amat-amat sangat.Dia menyalahkan aku atas semua perbalahan yang terjadi antara dia,kawan baik dia dan adik-adik dia..Aku terima.. And now adik-adik dia ada add aku dekat fb,and aku dah approve.Adik-adik sangat baik and nice macam dia jugak.
Kalau ikut hati memang aku kecik hati sangat ,tapi nasib baik ada adik dia.Thanks NNMA.. Dia yang mintak aku supaya jangan fikir sangat..

Apa yang aku harap,Allah akan bukakan pintu hati dia untuk tidak terus berperasangka buruk pada aku.Dan tunjukkan kebenaran. Makin hari,aku makin sayang pada dia.. 
Tapi dia makin benci pada aku.. Masih ada kah harapan untuk aku?
Sesungguhnya hanya Allah yang tahu pengakhiran cerita ni..
Aku terima semua ini jika ianya salah satu ujian buat aku untuk menguji perasaan aku pada dia..
Allah lebih tahu kenapa harus semua ini yang terjadi.
Apa yang aku harap semuanya akan baik semula macam dulu... AMIN


engkau masih yang terindah
indah di dalam hatiku
mengapa kisah kita berakhir
yang seperti ini

2 comments:

Cik Lavender's said...

Allah stiasa bsama dgn org2 yg sabar.smoga sumanya kan baik2 sj =)

~ mIsZyzy ~ said...

doa byk2 ok? =)
hope everything will b ok. dun wory too much. keep smiling =)

Copyright©2011-2012.All Right Reserve By ✿CherytaJejaryBisu✿