Wednesday, March 07, 2012

Aku Benci ! Aku Benci !

Semangat aku buka lappy sebab nak online.. Lupa semua kerja yang patut aku siapkan.. Maklumlah... nama pun  nak buka facebook,memang dah tak ingat apa kan ?

Bila tetikus menekan simbol Google Chrome, aku rasa semacam ..
Tunggu macam nak mati tapi page facebook langsung tak keluar .
Apa ni ?
Itu saja yang aku boleh sebut waktu tu.. Tak tahu dah nak kata apa...

Cuba pula pada mozilla .. Sama juga ! Bezanya Mozilla lebih baik dari Google Chrome.
Baik sebab boleh buka page.. Tapi ...................
Cuma header timeline saja...
Arghhh !
Lagi sakit kot hati aku ni. Tak guna betul la.

Dari pukul 8malam aku buka tutup line ni, lappy ni, tapi... tetap sama !
Sampai lah sekarang ni. Update blog sebab aku dah bosan ! Ini pun apa nasib lah boleh buka dashboard.

Siyes !! Benci giler aku dengan line ni...
Rasa macam nak telan je.
Benci lah ! Benci !!!


5 comments:

Mysara Ab Rahman said...

line klu tibe time gedik smpi nk bukak pn kadang2 berjam tggu, rasa nk hempas je laptop..hahaha

Faiezah Najieza said...

tau xpe ... nsb baik laptop ni mahal,klu murah dlm 2-3 ringgit mmg lame da kene hempas .. hahaha

Faiezah Najieza said...
This comment has been removed by the author.
shiema sufian said...

line memang mcm tuh. takpenah nak jadi baik =='

Faiezah Najieza said...

shima : tau xpe .. mengada2 sgt kan ? hehe

Copyright©2011-2012.All Right Reserve By ✿CherytaJejaryBisu✿